Effektfull marknadsföring mot studenter med kaffemuggar

Fortum bjöd teknologer på take away-kaffe


Kajsa Wedar på Fortum anser att Up and coming infriade hennes höga förväntningar Up and coming har hjälpt energibolaget Fortum att arrangera företagsbesök vid Uppsala och Linköpings universitet för att under fyra dagar i september prata karriärmöjligheter med teknologstudenter.

Up and coming skötte administrationen, från kontakt med berörda studentkårer till bokning av lokal och utställningsplats. Up and coming tog också fram profiltryckta engångsmuggar, självklart av återvunnet papper, som Fortum delade ut till intresserade studenter. Studenten kunde sedan ta sin kaffemugg till ett närbeläget fik och få en gratis påfyllning kaffe. Under de fyra dagarna delades totalt 5000 muggar ut och kampanjen var mycket lyckad.

Skulle ert företag vilja använda det här konceptet i någon av era aktiviteter? Det behöver inte vara i samband med ett besök där ni själva är på plats; Up and coming kan även erbjuda utdelning av muggarna till en utvald grupp av studenter. Läs mer om konceptet här och kontakta gärna oss för en diskussion kring möjligheterna att nå ut till studenterna på ett uppseendeväckande sätt.

Effektfull marknadsföring mot studenter med kaffemuggar Effektfull marknadsföring mot studenter med kaffemuggar Kajsa Wedar på Fortum anser att Up and coming infriade hennes höga förväntningar