Välkomstkassen - Tidig kontakt med de nya studenterna


Flytten till en universitetsstad innebär ofta det första egna boendet och det är först nu som studenten blir en fullvärdig konsument och vuxen på riktigt. Samtidigt är dessa nyblivna studenter bara några få år från att spridas på välbetalda jobb inom all branscher och de utgör naturligtvis en högintressant målgrupp för de flesta.

Up and coming har tagit fram en välkomstkasse som i början av terminen delas ut till alla nya studenter i utvalda universitetsstäder. Sådana paket delas ibland ut av kommunen och innehåller ofta tråkig information och annonser som går direkt till pappersinsamligen. Vi tycker att ett välkomstpaket ska innehålla användbara give-aways, som de nya studenterna faktiskt har nytta av. En produkt med lång livslängd garanterar också långvarig exponering av det medverkande varumärket. En win-win helt enkelt.

Tack vare våra etablerade distributionskanaler kan vi erbjuda en ovanligt kostnadseffektiv marknadsföring mot en väl avgränsad målgrupp. Passa på att göra något som sticker ut. Placera Ert varumärke i välkomstkassen och låt det följa med studenten hem.